Helsingør Volleyball Klub
Dgi%204
Om os

Helsingør Volleyball Klub er en traditionsrig  klub i rivende udvikling, med en mængde nye tiltag og nye spillere. Vi spænder vidt, både aldersmæssigt og volleyerfaringsmæssigt.  

Klubben deltager i  Mix turneringer i SVBK, i DGI, i Lui-Cuppen samt i SVBK's pokalturnering hvor både Mix1, Mix2, Herre- og Dame-hold er tilmeldt.

Indendørssæsonen er begyndt  og vi træner hver onsdag . (Kl. 19.00 for Dameholdet samt "mindre øvede herrer, kl. 20.00 for øvrige hold, dog 20.30 for Motionsholdet).

Træningstider og holdinddelingerne: 

Mix3/ Damer fra Mix2 fungerer pt. som indgang for nye spillere til klubben for alle nye spillere (medmindre der er særlige omstændigheder).

Nye medlemmer. Indtil 1. oktober modtager vi nye medlemmer. Se mere under fanebladet "Ny spiller"om hvordan du tilmelder dig.

Se mere om holdene og træningstider under fanebladet "Hold" og i  "Kalenderen", hvor alle datoer er lagt ind.

Vi spiller volley året rundt og har formodentligt landes billigste kontingent. Klubben er medlem af Dansk Volleyballforbund, SVBK samt DGI.

På hjemmesiden lægges aktuelle informationer om klubbens aktiviteter ud. Der opdateres ligeledes på klubbens facebook side.  

Alle klubbens medlemmer har adgang til klubbens sider på Holdsport, hvor vi til- og afmelder os til træning og modtager information om flytning og aflysninger m.m. 

BEACHVOLLEY.

Vi forsætter lidt endnu  på torsdage fra kl. 19.00. Banerne vil være opsat til ultimo september.

BEACHVOLLEYBALLSTÆVNET "De åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball  blev (gen)vundet af Jens og Patrick. Bedste mix-hold blev Thea og Lasse. Se mere under menupunktet Beachvolleyball. Aktiviteter
LUI Cup. Hjemme mod LUI1 (Helsingør Volleyball Klub - Mix 1 Herre, Mix 2 Dame og Mix2 Herre)
20:00 - 22:30 mandag 22. okt
Borupgårdskolen, Sal
Mix 4 mm (Helsingør Volleyball Klub - Mix 1 Dame + træner for Mix 4, Mix4 Dame og Mix4 Herre)
19:00 - 20:30 onsdag 24. okt
Borupgårdskolen
Minitræningsturnering mod Politiet (Helsingør Volleyball Klub - Mix2 Herre, Mix 2 Dame, Mix 3 Herre, Mix3 Dame, Mix4 Dame og Mix4 Herre)
20:00 onsdag 24. okt
Borupgårdskolen
Mix 1 Træning (Helsingør Volleyball Klub - Mix 1 Herre og Mix1 Dame)
20:00 onsdag 24. okt
Motionister (Helsingør Volleyball Klub - Motionsholdet)
20:15 onsdag 24. okt
Nyheder

Holdsport har i længere tid arbejdet på en ny version af vores app til både iPhone- og Android-telefoner. Denne nye version af appen er nu endelig tilgængelig i både App Store (iPhone) og på 

Læs mere

Helsingør Volleyball Klub afholdt i weekenden Helsingørmesterskaberne i Beachvolleyball.

Efter mange gode og spændende kampe genvandt de 2 sidste års vindere Patrick Michel og Jens Eriksen mesterskabet og kan nu igen kalde sig Helsingørs bedste Beachvolleyballhold.

Men først efter en uhyre tæt og velspillet finalekamp, hvor  Johan Kidholm og Mikkel K. Dahlerup længe så ud til at bringe finalen ud i et 3 og afgørende sæt.

Vejret var perfekt til Beachvolleyball og der blev afviklet 20 kampe på de 2 fine baner på stranden med udsigt til Kronborg.

Læs mere

Men vi mangler forsat lidt hold til B-rækken, Så kom frisk.

Læs mere

Sidste NYT, historik

 10/8 Følgende hold er allerede tilmeldt: til Beach turneringen

Team EVMI (Eva og Mikkel)
La Bombe & Toke (Patrick og Toke)
The Girls (Celeste og Jane
Helsingør All Star Team (Poul og Jørn)
The broken rib (Thomas og Gina)
 
13/7 Trods mange på sommerferie spilles der fortsat beach hver torsdag aften kl. 19.30. Vejret var super godt (det regner aldrig torsdag aften på Gummistranden) og vi fik spillet 6 sæt før vi blev trætte.
 
10/7 Udstyret til indendørssæsonene er ved at være på plads. Nye stænger, net, antenner...

Læs mere

Nyheder i sæsonen 2017/18. Ældre nyheder findes i arkivet

21/2 2018     Mix 2 (Dame og Herreholdet) spillede en rigtig god kamp  udekamp mod Hillerød i LUI-cuppen.  Selvom det ikke blev til sæt i den ordinære kamp, så var det tæt på. 26-24, 25-21,25-10. Det efterfølgende træningssæt blev vundet.

18/2 2018      Pokalsemifinale. Der er blevet trukket lod og Helsingørs MIX 1 møder CBS på udebane. CBS er et rigtig godt hold, som vi tidligere har tabt til i turneringen i en tæt kamp. Men mod vi ikke kan finde modtræk til bl...

Læs mere