Kamp referat: Rosenlund 1. okt. 2006

Tekst Jørn, billeder Bodil

 

Volleyballkamp søndag d. 1. oktober i Hornbæk. Helsingør/Hornbæk Volleyball klub mod Rosenlund VK. Række HS1.

 

Helsingør/Hornbæk volleyballklub tog søndag d. 1. oktober hul på en ny sæson. Efter en koncentreret indsats kunne Helsingør/Hornbæk trække sig ud af kampen med en 3-0 sejr, med sætcifrene 28-26, 25-23, 25-21.

Selvom de 2 første sæt var tætte havde Helsingør/Hornbæk teten og vandt ikke ufortjent. I 3 sæt var der ikke tvivl om udfaldet og først imod slutningen kom Rosenlunds unge hold lidt tættere på.

I løbet af opstartfasen til sæsonen har Helsingør/Hornbæk haft tilgang af en række yngre spillere til holdet. En af disse, den 18-årige Kristoffer Knudsen var således udtaget til søndagens kamp. Kristoffer kom ind i alle 3 sæt og gjorde en god figur. Han er en høj spiller, der givetvis vil blive værdifuld for holdet i angreb og blokade.

Dertil leverede Niels Boa og holdets ældste spiller Bjarne Olander begge en solid indsats.

Næste kamp på søndag d. 8. oktober er på udebane mod Farums tidligere divisionshold. Holdet var egentlig fortsat kvalificeret til 2. division, men valgte at trække sig kort før sæsonstart grundet spillermangel. Farum er storfavorit til at vinde rækken. Helsingør/Hornbæk går dog optimistisk til opgaven og har i øvrigt et rigtig godt kendskab til Farums spillere, idet Jørn Juul Hess i et par år var fast inventar på deres divisionshold.