Volleyballkamp Søndag d.19. november i Polythallen.

Helsingør/Hornbæk Volleyball klub mod PVC.

Tekst Jørn 

Les Misérables

I en elendig række mødte vi en elendig modstander og spillede selv elendigt. Dommerne var måske de mindst elendige, de skal i hvert fald have ros for en lidt mere engageret indsats end spillerne på banen.

Men det må kunne gøres bedre.

Os selv. Som den gode Jean Valjean der kæmpede en hård kamp for at leve et agtværdigt liv, må vi vist kæmpe en hård kamp for at leve et ditto volleyliv i rækken. Men det er i virkeligheden så lidt der skal til, så som vi siger i stort set samtlige referater: ”det bliver bedre”. Dagens enmandspræstation går til Poul, der definerede begrebet ”værende ude” til at styrte ind på banen og stædigt stille sig på position 2. (Så var han ”ude fra midten”). Herefter bød Preben sig til som værende ”ude”. Det endte så med at Andreas fik en rigtig uriaspost på midten.   

PCV. De er set bedre, hvilket er nødvendigt hvis de skal vinde i Hornbæk.

Dommerne. Det kan gøres meget bedre, af KVBK. Så længe man vælger den ringeste model til påsætning af dommere er det op ad bakke. De 2 dommere var langt fra de dårligste vi har haft, men godt var det ikke. Men hvis det nu (som tidligere) var hjemmeholdene der satte dommere, så kunne valget af dommere matche rækkerne. Så kunne de 2 dommere givetvis dømme rigtig udmærket i nogle andre rækker. PVC’erne mente spillet gik noget for hurtig for dommerne, men at fejlkendelserne faldt særdeles heldig ud. Begge betragtninger er sikkert helt korrekte, selvom spillet ingenlunde gik hurtigere en spillernes dåbsattester tilsagde, og dommerkendelserne ikke havde signifikant betydning på vores 3-0 nederlaget.

 

Sidste kamp før jul er mod Gentofte på søndag kl. 14.00 i Hornbæk.