Lørdag d. 22. september Helsingør Volleyball Klub - Rosenlund

Tekst Jørn

Resultat 1-3. (25 -23),   - 25), (   -25), (   -  25).

Så kom volleyball tilbage til Helsingør. Godt nok måtte vi fortsat iføre os kamptrøjer uden Helsingør navnet, men alligevel. På kampskemaet figurerede klubnavnet Helsingør Volleyball Klub for første gang i ualmindelig lang tid. Til denne historiske dag stillede vi så op med ikke alene et par spillere fra juniorholdet 1969 (John og Jørn), men også med dette juniorholds legendariske træner Trygve Nielsen som spiller. Endvidere deltog en af nutidens stabile unge spillere, Simon flankeret af de lidt mere modne herrer Poul og Bjarne. Der var således ikke plads til de ellers for helbredet så livgivende pauser, for 6 spillere var hvad vi kunne mønstre på denne dag.

For rigtig at markere volleyens hjemkomst til byen var landets absolut mest rutinerede dommer og tidligere formand for klubben, Mr. Volleyball himself Jens Peter Jensen indkaldt til at lede begivenhederne. Desværre måtte han tynget af sygdom melde forfald i timerne op til kampen. Det resulterede i at alle der blot havde haft en sporadisk tilknytning til noget der mindede om en volleyballfløjte i hænderne i de sidste 20 år, og som vi kunne finde et telefonnummer på, blev ringet op. Men lige lidt hjalp det. Så trådte Bodil til og hun klædte dommerstolen nydeligt. Mange tak for det. Rosenlund var så frygtelig mange spillere denne eftermiddag, så de var så venlige at varetage 2-dommer hvervet.

Trygve fremdrog efter spillet nogle særdeles velsmagende comeback øl, som berigede vore ganer i uhørt grad.

Nå-ja, der blev også spillet en volleyballkamp. Simon fortsatte hvor han slap i sidste sæson og diskede op med en meget stabil præstation. Trygve slap også ganske godt fra kampen, nåede flere bolde og kæmpede bravt. Men helhedsindtrykket i øvrigt var 2 hold der nok skal være glade for at de netop mødte hinanden i den første match. Begge hold holdt gennem hele kampen en fejlprocent matchende deres respektive gennemsnitsalder. Da Rosenlunds gennemsnit var lidt lavere end Helsingørs berettiger det således deres sejr.

Næste aktion er ude mod Farum på lørdag d. 29. september. Selvom det er så er på udebane vi skal have den første sejr, så vil den blive fejret med afsyngelse af Kronborgvalsens omkvæd; Der er dejligst ved Kronborg.