Lørdag d. 29. september Farum Volleyball Klub - Helsingør Volleyball Klub

Tekst Jørn

Resultat 3 - 1. (  - 25), (25 -  ), (25 -    ), (25  -   ).

Vores 2 kamp. Vinder 1 sæt, taber de 3 næste. Ligner det kamp 1. Både og. For hvor den første kamp var en lang ørkenvandring hvor ingen af holdene spillede ret meget volleyball, var der i denne kamp mange elementer af godt spil og indædt fight. Resultatet var egentlig i orden, men kunne uden tvivl godt være endt med en sejr til Helsingør.

Kristoffer viste i mange situationer et forrygende potentiale. Der blev generelt kæmper godt fra alle sider og også spillet fornuftigt. Men specielt de ældre herrer på holdet har i perioder nogle blackouts der koster. Dertil brugte vi lidt for meget energi på egne og specielt andres placeringer. Det i øvrigt uden at finde ud af hvornår vi kunne have nytte af at hæveren var fremme. Begge dele var måske noget man kunne forvente af vores erfarne volleyballspillere. Det ville utvivlsomt kunne have påvirket resultatet i positiv retning.

 

Der var alt i alt meget at glæde sig over i forhold til første kamp. Der er utvivlsomt bedre hold i rækken end Farum, men mon ikke de er blandt de 3 bedste. Så selvom sæsonens første sejr lader vente på sig, så skal den nok komme inden længe. Som kuriosum kan nævnes, at Trygve nu kan prale af at have den bedste sætscorestatistik.

 

Til det positive hører også nogle dommere (DS1N) der faktisk var ganske udmærkede. De var opmærksomme og engagerede (i total modsætning til et par herrer fra Brøndby i sidste sæson!). Præstationen blev alene skæmmet af at en af deres medspiller helt idiotisk satte sig på dommerstolen og snakkede med. For slet ikke at nævne at da vi endelig fik hende væk fra 1. dommeren, gik hun demonstrativt hen og forsatte sin optræden sammen med 2. dommeren. Den gåse-optræden kunne vi godt have været foruden.

 

Vores ”unge” fremførte efter kampen, at de efter deres overbevisning finder de ikke vores træningssessions, der alene involver omklædning og spil (primært tremeterspil), helt fyldestgørende. Men mangel på argumenter imod tages det til efterretning og vi vil fremover tilføre træningen elementer af sporadisk opvarmning og komplekse tekniske øvelser. Endvidere tilknyttes nu efter aftale en mentalcoach til holdet. Så sig ikke at køreture ikke kan være initiativskabende.

Allerede på søndag vil vi kunne få et fingerpeg om vi er på rette spor. Der er kamp mod Lyngby i Engelsborghallen kl. 14.00. Det bemærkes at vi stiller med dommere både kl. 12.00 og kl. 16.00.