Lørdag d. 3. november Helsingør Volleyball Klub – Lyngby 5

Tekst Jørn

Lørdag d. 3. november Helsingør Volleyball Klub – Lyngby 5.

Resultat 3 - 1.

Så kom sæsonens blot 2 sejr i hus. Efter elendighederne i Korsgadehallen hvor vi tabte til KSV var præmisserne denne gang lidt anderledes. Dels var modstanderen af en lidt anden type, men mere vigtig var at koncentrationen omkring opgaven var væsentligt forbedret. Dertil kom at vi til denne kamp havde fået en rigtig dommer. Det betød at der blev fløjtet for førte bolde mm., hvilket der absolut ikke skete mod KSV. Mod KSV havde vi nogle rigtig flinke gutter på dommerposterne, men desværre havde de ikke begreb skabt om dommergerningen, hvilket gik vor spillehumor en hel del på. Nu blev der til gengæld fløjtet for det værste kasteri med bolden, hvilket fik spilleglæden tilbage igen.

På denne dag blev det til en skøn blanding af ungdommens turboladede spillestil og alderdommens snilde teknik. Først og fremmest var modtagningerne af rimelig pæn karakter, hvilket skabte fundamentet for et solidt spil. Hæverne havde også genfundet deres fingerslag og ikke mindst de rigtige valg. De lidt ældre spillere brillerede med gode tekniske indslag. Ikke mindst gav Trygve de unge modstandere en demonstration af tidligere tiders servevariationer. De unge spillere tog på dagen et stort ansvar. Ikke alene tog Kristoffer og Simon midterblokadeansvaret på deres hænder og løste det. Kristoffer præsterede også en lang række spektakulære slag og blokader og havde en meget lav fejlprocent. Simon viste endnu en gang et meget solidt spil og gør det ikke sværere end det skal være.

Dagens tredie unge spiller var Alexander. Han spillede vel sit hidtil bedste og viste en markant fremgang: vandt nogle bolde, lavede få fejl og indgik pænt i spillet.

Efter kampen måtte de 3 fra klubbens ”Juniorhold 1969” lige fejre sejren, så det blev en længere affære.

Næste kamp er hjemme mod KV61 torsdag d. 22/11 kl. 20.30. Kampens ledes af landets mest rutinerede divisionsdommer Jens P. Jensen.

Hvis vi kan holde spillegælden og koncentrationen skulle der vente en spændende kamp. Kampen er nok afgørende for om vi skal se frem mod den sjovere øvre halvdel af rækken, eller knytte os til den nedre del.

Uden sammenligning i øvrigt, så er der vist flere fødselsdage omkring kampen, både i yngre ende og i den absolutte top.