Torsdag d. 22. november Helsingør Volleyball Klub – KV61.

 

Tekst Jørn

 

Desværre endnu et 1-3 nederlag, dvs. ingen point på kontoen denne gang

Ca. 540 divisionskampe og 180 seriekampe tager ikke fejl. Nogle få af disse kampe har været afviklet på hverdagsaftener, og jeg har personligt vist aldrig spillet en rigtig god kamp på en sådan. Gårsdagens kamp var ingen undtagelse, hverken fysisk eller psykisk. Men det var jeg vist ikke ene om denne aften. Vi holdt simpelthen ikke niveau. Men det kan nu måske til dels også tilskrives modstanderen. De spillede faktisk en omgang pæn volley og holdt os gennem kampen i et pænt greb.

Vi vandt, en smule heldigt og lidt hjulpet af godt dømte opstillingsfejl hos KV61, 1 sæt. Men på en eller anden måde var det tydeligt at vi haltede efter og fra starten af 2 sæt og kampen ud blev dette mere og mere mærkbart.

Men alt i alt, ingen skam at tabe til en på aftenen bedre modstander. De unge, Kristoffer og Simon er ved at udvikle sig til bærende kræfter på holdet. Boa holdt i store dele af kampen et nogenlunde rimeligt niveau. Resten af de ældre var alle alt for svingende, samme spiller lavede fantastiske bolde blandet med håbløse præstationer indenfor få spilperioder. Jørn var vel decideret svagt spillende. De 2 resterende ”unge” fik på denne aften ikke så meget mulighed for at vise flaget. Andreas kom ind på nogle uriasposter og Alexander fik vi desværre ikke ind i denne omgang. Men Andreas har før vist potentialet og Alexander har konstant fremgang under træningen, så I kan sagtens synge med på ”Tomorrow belongs to me” (Cabaret). I skal nok gøre jeres indtog på banen.     

Den rutinerede divisionsdommer Jens P. Jensen ledede slagets gang med sædvanlig myndighed og lod i øvrigt dommerpengene tilfalde ølkassen. Respekt. Vi køber nogle blå ! (Nykøbing øl).

Tak til Kim for pasning af kampskema m.m.