Covid-19

Covid 19 Tiltag

Helsingør volleyball klub følger vi kommunens anvisninger og regler i forhold til covid-19. Det betyder at I som gæsteklub skal være opmærksom på gældende regler som vi justerer i forhold til.


Pt. gælder følgende for afvikling kampe:


Vi må ikke være mere end 50 personer i hallen ad gangen. Det betyder at der kun vil være plads ganske få tillskuer i hallen til kampene, da vi i klubben stiller med officials og trænere, samt eventuelt spillere, der venter på næste kamp. 


Det bemærkes at vi råder over en ekstra bane i en separat hal i tilknytning til spillehallen. Her kan spillerne til de efterfølgende kampe varme op.


Det er muligt at bade  efter kampene, men vi henstiller til at der at der højst er 3-4 i badet ad gangen.

Til kampen skal alle spillere medbringe egen håndsprit og selv sørge for at spritte af både før, i timemeouts og efter kampen. 

Disse regler gælder også til træning og LUI-Cup kampe.

Alle medlemmer i Helsingør Volleyball Klub skal tilmelde/framelde sig al træning og kampe på Holdsport. På Holdsport er der en funktionen, hvor klubbens administratorer hurtigt kan identificere hvem en spiller har været i kontakt med de seneste 14 dage, hvis uheldet skulle være ude.


HevK har indkøbt håndsprit og et par sprayflasker med specialsprit til  at afspritte bænke, stole, dommerbord, dommerstol og bolde.

Ved hvert baneskift og igen mellem kampene afsprittes.

Der er også indkøbt et stor håndsprit, som vi stiller ved indgangen til hallen, så alle kan spritte af når de kommer ind.

Cocid kontakter:

DT-turnering: Gina Hjorth.  

SVBK og LUI-Cup: Jørn Juul Hess

Ring på 33.92.89.47 eller send mail til [email protected]