Kampen for en Beachvollyballbane

Så lykkedes det

Kampen for en beachvolleybane i Helsingør

SÅ LYKKEDES DET !
Vi har sendt opfordringer til Helsingør Kommune hvert eneste forår gennem mange år, og endelig lykkedes det i foråret 2010. Så nu har vi 2 rigtig gode beachvolleyballbaner. 
En stor hjælp på vejen var tildelingen af Wibroe giver igen - legatet. Se billeder nedenfor.

Vi modtager legatet (selvfølgelig iført daværende kamptrøje med reklame)

Selve legatet

Se de flotte billeder fra indvielsen onsdag d. 30. juni 2010.

Helsingør Dagblad midterside 1

Helsingør Dagblad midterside 2

Helsingør Dagblad bagside
 
Og se også billedet som banen så ud tidligere

Gamle bane. Et par olietønder og skæve stænger

 Kampen for en Beachvolleybane:

 Sendt: 5. marts 2007 16:05

Emne: Forslag til opførelse af beachvolleyballbane på Grønnehave Strand

Til  Helsingør Kommune .  
Så er det igen ved at være forår og igen vil vi komme med en opfordring. Tænk på hvor ofte indslag om forårs/sommervejr i TV tager udgangspunkt i billeder fra en strand hvor der er aktiviteter, som regel volleyball. Desværre aldrig fra Helsingør. Det er altid fra Bellevue, Hornbæk eller andre steder. Et scenario kunne være at det i stedet var billeder fra Helsingør med en pæn volleyballbane og med Kronborg i baggrunden.  
  Indstilling til opførelse af beachvolleyballbane.
Begrundelse.
På Grønnehave Strand "Gummistranden", lige over for Helsingør Campingplads, har der i en del år været opstillet en noget interimistisk beachvolleyballbane.
Banen blev i sin tid opført på baggrund af en enkelt entusiast og består blot af nogle nedgravede olietønder med indstøbte stænger. Det har aldrig rigtig fungeret og er meget nedslidt. Helsingør Volleyball Klub har de foregående somre hængt et volleyballnet op til fri afbenyttelse. Men banens beskaffenhed er meget dårlig og skæmmer området. De førhen nedgravede olietønder rager nu op over sandet og er ikke hensigtsmæssige.
Beachvolleyballbanen  bliver, trods dens  ringe stand, benyttet af rigtig mange mennesker, også af flere forskellige grupper der kommer regelmæssigt hver uge. Mange skolebørn har ligeledes efterspurgt disse facilliteter.
Hvis der blev opstillet en attraktiv bane vil det derfor utivlsomt være til glæde for rigtig mange samt i øvrigt højne området væsentlig.
  
Helsingør Volleyballklub vil, i det omfang det er muligt, selvfølgelig gerne stille os til rådighed.
  
Mvh
Jørn Juul Hess
Mjølnersvej 30
3000 Helsingør
Tlf. privat: 49.21.21.00.

Billede

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt